Basisschool Op de Top

Vijlenberg 139
6294 AT Vijlen
Tel. 06-30472181

Onze peuterspeelzaal is opgericht op initiatief van een groep moeders in mei 1978 en werd gedoopt met de naam: "Olleke Bolleke".

De peuterspeelzaal kan voor opvoeder en kind  een prettige aanvulling en afwisseling zijn. Het kind gaat uit spelen in een omgeving waar alles op de peuter is ingesteld. Een grote "huiskamer" waar juffen een liedje zingen, waar leeftijdsgenootjes zijn om naar te kijken, om mee te spelen en misschien vriendjes te worden.
Uw kind komt in de peuterspeelzaal het best tot onbevangen spel als het een zekere zelfstandigheid en zelfvertrouwen heeft.

Doelstelling
Het doel van de peuterspeelzaal is het bevorderen van de ontwikkeling van jonge kinderen uit alle groepen van de bevolking, door hen onder leiding in groepsverband samen te brengen.
In onze peuterspeelzaal ligt de nadruk op spelen. De kinderen worden niet "klaargemaakt" voor de basisschool, maar het is ons streven de peuters te stimuleren onbelemmerd er naar toe te laten groeien.

Behalve telefonisch, zijn we ook te bereiken via e-mail: ollekebolleke@spelentere.nl
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: http://www.spelentere.nl